100

Aqui acaba el repte! No és casualitat que va començar un dia que el Jordi marxava i acaba un dia que el Jordi torna…
LLegir les petites senyals i casualitats de la vida m’obre a un món nou, màgic, em connecta al saber profund que no controlem res, tot i que ho creiem, que hi ha un equilibri estrany que no mantenim nosaltres, sinó que en formem part. Fluir amb aquestes senyals, a vegades contraries a la raó, és fluir amb la vida.
Fa 100 dies vam començar aquest repte i s’ha convertit en un mirar cada dia, en un reflexionar diari, i en un compartir amb vosaltres, la nostra vida.
Com quan acabo una quarentena, em quedo amb la sensació de satisfacció, d’aprenentatge, i sobretot de llibertat, perquè entens, sempre, que l’aprenentatge no està en el que fas sinó com ho vius i des d’on ho fas.
Jo escullo com, amb quina actitud i amb quina intenció i si ho faig gaudint, somrient, amb amor, obligada, patint, competint… jo ho decideixo.
Totes les fotos i reflexions penjades han estat un recorregut per trobar aquest amor i aquesta alegria al fer les coses, siguin quines siguin, així és la única manera de poder sostenir-les durant el temps.

Així s’acaba aquest repte. Tot comença ara. Demà ves a saber què passarà.

Soy Carlota Sala Rabassa, la maternidad supuso una revolución en mí y en mi familia. Desde que llegó mi primer hijo, nuestra vida empezó un nuevo camino. Soy madre de cuatro niños maravillosos, de 13, 11, 8 y 3 años, ellos son el motor del cambio y del retorno a la vida consciente. Vivimos en medio de la naturaleza y mis hijos no van a la escuela. Soy practicante de Yoga y de la vida, tallersita y conferenciante sobre educación consciente.

¿Te apetece comentar?

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.