31- Agraïment

Dilluns dia non-stop de ioga.
El que més m’agrada de fer classes de ioga és conèixer les dones que venen a fer-lo, com s’entreguen, com es permeten, com s’estimen i com es transformen. Ser partícep i observadora del seu camí m’omple el pit, em fa vibrar el cor, m’il·lumina la mirada… torno a casa en un núvol… (la furgo la deixo allà).
És un regal i un aprendre constant, mai pots badar, cada una de les dones que venen, amb els seu bebès, amb les seves panxes, soles… m’ensenyen alguna cosa, és un autèntica cura d’humilitat!

Especialment aquesta mami tan amorosa, tan autèntica que un dia va venir i em va dir:
– crec que m’està canviant això del ioga… gràcies.
Gràcies a tu per mostrar-me tan d’aprop la transformació i la reconnexió amb qui veritablement som, d’una manera tan senzilla i alegre. Ets un regal Mireia.

Soy Carlota Sala Rabassa, la maternidad supuso una revolución en mí y en mi familia. Desde que llegó mi primer hijo, nuestra vida empezó un nuevo camino. Soy madre de cuatro niños maravillosos, de 13, 11, 8 y 3 años, ellos son el motor del cambio y del retorno a la vida consciente. Vivimos en medio de la naturaleza y mis hijos no van a la escuela. Soy practicante de Yoga y de la vida, tallersita y conferenciante sobre educación consciente.

¿Te apetece comentar?

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.