40- A primera hora de la mañana, mientras yo hago mil cosas…

Ot les lee un cuento

Avui acaba la quarentena fotogràfica! m’ha agradat molt, ens ha agradat molt! Jo no sóc bona fotògrafa, el Jordi sí, i molt, però m’agrada, més que fer una bona foto, el repte de fer una foto diària, una foto feta per mi, d’un detall del dia, d’un estat d’ànim, d’un fet quotidià, m’ajuda a centrar-me en el avui, què he fet, com m’he sentit, què ha passat… què ha estat important per mi, què vull explicar, què no… ha estat molt interessant l’experiència a molts nivells.
Així que amb el Jordi hem decidit allargar el repte fins fer 100 dies/100 fotos, a veure què passa. Espero que disfruteu tan com nosaltres!

Soy Carlota Sala Rabassa, la maternidad supuso una revolución en mí y en mi familia. Desde que llegó mi primer hijo, nuestra vida empezó un nuevo camino. Soy madre de cuatro niños maravillosos, de 13, 11, 8 y 3 años, ellos son el motor del cambio y del retorno a la vida consciente. Vivimos en medio de la naturaleza y mis hijos no van a la escuela. Soy practicante de Yoga y de la vida, tallersita y conferenciante sobre educación consciente.

¿Te apetece comentar?

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.