TALLER MADRES LIBERADAS, HIJOS LIBRES!

Taller per dones, mares, companyes, amigues, per totes les versions de nosaltres mateixes.

Aquest és un taller de tardor i igual que els arbres fan amb les fulles seques,
és moment de desprendre´ns del que ja no necessitem, és moment de dansar i despullar-nos del vestit usat, entregar-nos a la vida tal com som, sense més equipatge que el nostre SER. Tancarem portes del que ja no volem i prepararem el camí que ens porta a la nostra llar interior, és moment de netejar la cova on habitarem durant l’hivern, nutrir-la, vibrar alt i ser, dones lluminoses i autèntiques caminant cap a la intimitat de l´hivern.

Connectarem amb la nostra veu interior, deixant anar pors i dubtes, amb la saviesa que ja està en nosaltres com veritat universal i eterna, més gran que conceptes, raó o paraules. Despertarem a la veritable realitat i sintonitzarem amb la força que ens mou, la vida, a través de la confiança, la intuïció i el contacte amb el més profund de cada una de nosaltres.

Elevar la vibració per viure la vida des de l’amor cap a nosaltres mateixes, els nostres i la vida, per veure amb els ulls del cor i crear realitat amb la ment de l’ ànima. Viure amb plenitud, des de la plenitud, l´abundància i el silenci de les rialles d’alegria.

Els nostres fills arriben a través nostre. Volem acompanyar-los amb amor i respecte però no és un camí fàcil. El primer pas comença en el nostre interior, d´on van néixer. Despertar a la veritable realitat i connectar amb la força que ens mou a través de la confiança, la intuïció i el contacte amb el més profund de cada una de nosaltres.

Alliberem-los de judicis, limitacions i pors alliberant-los en nosaltres primer. Connectem amb la nostra llibertat interior per què ells creixin amb el poder d´escollir què i com viure.

Crearem un espai de respecte, amor i humor, i a través del cos, la ment i l´ànima ens retrobarem amb nosaltres mateixes per estimar-nos incondicionalment, respectar-nos com a sagrades i confiar en el nostre ser.

El Dissabte 15 de Novembre a Gurb, a 5 min de Vic, a l´espai RIU (callideriu.wordpress.com), horari de 10h a 15h.

Taller impartit per Carlota Sala Rabassa, dona i mare de tres fills.
Per saber més de mi www.ninyacolorita.com

Aportació: 40€/pers (Si vens amb una amiga 60€/2p)

Més Informació i inscripcions: csrabassa@gmail.com I 627960086 (Carlota)

Soy Carlota Sala Rabassa, la maternidad supuso una revolución en mí y en mi familia. Desde que llegó mi primer hijo, nuestra vida empezó un nuevo camino. Soy madre de cuatro niños maravillosos, de 13, 11, 8 y 3 años, ellos son el motor del cambio y del retorno a la vida consciente. Vivimos en medio de la naturaleza y mis hijos no van a la escuela. Soy practicante de Yoga y de la vida, tallersita y conferenciante sobre educación consciente.

¿Te apetece comentar?

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.