15- La llibertat

Quan sents casa teva, quan pots deixar anar la casa on vas néixer i la llar t’acompanya a on vas tu, quan creixes i sents que ara sí ja ets tu qui està al capdavant, qui té la responsabilitat, el món davant teu s’obre.
Cada pas que fas és propi i sents en igual mesura la llibertat i la por, mires endavant i camines entre tremolors per la soledat i l’emoció de decidir la teva vida.
Ets lliure i aquesta llibertat, a vegades, espanta tant, que l’entregues a cegues a l’altre, als altres, al sistema preestablert… al primer que la vulgui.
Jo torno a casa meva, a la meva llar, la que he creat jo, la que he decidit jo com és i serà. Amb les pors i la soledat a la butxaca, acompanyo als meus fills a una vida en llibertat.
Tornem a casa. Fa fred. La tardor ha arribat.

Soy Carlota Sala Rabassa, la maternidad supuso una revolución en mí y en mi familia. Desde que llegó mi primer hijo, nuestra vida empezó un nuevo camino. Soy madre de cuatro niños maravillosos, de 13, 11, 8 y 3 años, ellos son el motor del cambio y del retorno a la vida consciente. Vivimos en medio de la naturaleza y mis hijos no van a la escuela. Soy practicante de Yoga y de la vida, tallersita y conferenciante sobre educación consciente.

¿Te apetece comentar?

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.